Velg den rette frisøren

Frisør

Når du tar turen til frisøren for å få håret klippet eller behandlet, så er det en fordel at frisøren kjenner deg og vet hvordan du vil ha håret for at du skal bli fornøyd. Du kan også få gode råd fra en frisør når du ønsker å prøve noe nytt eller når du ønsker å få håret perfekt for en spesiell anledning. Men hva hvis du ikke har funnet rett frisør? Kanskje har du nettopp flyttet til nytt sted eller din tidligere frisør har sluttet og flyttet et annet sted. For å finne rett frisør, kan det være en fordel å tenke over hva du ønsker fra din frisør.

Rett frisør kan gi deg gode råd som gjenspeiler deg og dine ønsker når du ønsker å prøve noe nytt. Kanskje du selv ikke har tenkt over å prøve noe nytt, men kan få gode råd for hvordan frisøren føler din hårstil kunne passe eller hvilken hårfarge du bør prøve. Denne typen råd vil ofte være bedre tilpasset deg om frisøren kjenner deg fordi du har benyttet samme frisør tidligere.

Når du vil få håret perfekt for en spesiell anledning, for eksempel for ditt bryllup, så er det ofte lettere å formidle dine ønsker til en frisør du kjenner og som vet hvordan du ønsker at håret skal være. Mange vil også mene at rett frisør vil gjøre at det blir hyggelig å komme tilbake fordi man alltid har hyggelige samtaler. Når man blir kjent med en frisør blir samtalen mens man er der mer interessant enn om man klippes av en fremmed hver gang.

Gode råd fra rett frisør

Rett frisør i Fana (Lagunen) kan gi deg gode råd angående din hårstil, samt behandling av håret og eventuelt farge. Eventuelle råd blir bedre når frisøren kjenner deg og vet hvordan du ønsker at håret skal være. Ved spesielle anledninger vil man ofte trenge mer råd enn ellers. Hvis du skal i et viktig selskap eller du for eksempel skal gjøre deg klar for bryllupet ditt, så er det ikke alltid så lett å vite hva som skal til for at håret blir perfekt. Gode råd fra en frisør som kjenner deg kan hjelpe deg med å få håret helt perfekt og akkurat slik du kunne tenke deg at det er. En frisør som ikke kjenner deg vil også kunne gjøre en god jobb, men det kan være noe vanskeligere å få frem dine personlige meninger og ønsker slik at det blir helt perfekt.

Rett frisør for spesielle anledninger

Når du skal få håret perfekt for spesielle anledninger er det bra å ha en frisør som kjenner deg. Etter du har vært hos samme frisør flere ganger, så vet du at de fikser håret slik du vil ha det og kan stole på at de gjør den jobben du vil at de skal gjøre. Noen har opplevd å få ødelagt spesielle anledninger av frisører som ikke har ant hva de har holdt på med, og har måttet besøke en annen frisør for å rette opp store feil slik at de kan komme seg gjennom den spesielle anledningen med hodet over vannet. For eksempel er det ikke moro å oppleve at feil frisør gjør at håret ikke er i nærheten av hva du ønsket og at dette gjenspeiles på bilder som hele familien tar vare på hele livet ditt.

Hyggelig samtale

Når du har funnet rett frisør og har blitt kjent med personen etter flere besøk, så kan du oppleve at samtalene blir interessante og hyggelige. Man tilbringer en del tid i stolen hver gang man er der, og da kan det være bra med en hyggelig samtale.